Listázta az Aave (AAVE), Bancor (BNT) és Synthetix (SNX) tokeneket a Coinbase Pro

Tegnap listázta a Coinbase Pro az AAVE, BNT és SNX tokeneket . A kereskedésük ma indul 18:00 órától az összes támogatott országban.

A friss Coinbase közlemény kiemeli, hogy a közeljövőben újabb tokeneket listázhatnak. Eddig időrendi sorrendben a következő digitális eszközök kerültek fel a Coinbase Pro-ra: Filecoin (FIL), NuCypher (NU), Wrapped Bitcoin (WBTC), Balancer (BAL), Ren (REN), Uniswap (UNI), yearn.finance (YFI), Loopring (LRC), UMA (UMA) Celo (CGLD), Numeraire (NMR), Band (BAND), Compound (COMP), Maker (MKR) és OmiseGo (OMG). Érdemes figyelni az amerikai tőzsde listázási bejelentéseit, mert a Pro-n tett listázásokat gyakran követik a kiskereskedelmi Coinbase-n tettek, illetve a kisebb piaci kapitalizációjú tokenek esetén rövid távú árfolyam nyereséget hozhat maga a listázás híre.

A listázás az AAVE-USD, AAVE-BTC, AAVE-EUR, AAVE-GBP, BNT-USD, BNT-BTC, BNT-EUR, BNT-GBP és SNX-USD, SNX-BTC, SNX-EUR, SNX-GBP kereskedési párokat támogatják.

Coinbase Pro listázás után jöhetnek a Coinbase-re is

Az Aave (AAVE) egy Ethereum ERC20 token, ami az Aave decentralizált, nem-letétkezelő pénzpiaci protokoll natív eszköze, aminek segítségével a befektetők hitelezőként vagy hitelfelvevőként vehetnek részt a decentralizált pénzügyi piacokon. A hitelezők likviditást biztosítanak a piaci szereplőknek amiért cserébe passzív jövedelemben részesülnek, mialatt a hitelfelvevők kriptovaluta hiteleket vehetnek fel változó kamatokra.

A Bancor (BNT) szintén egy ERC20 token, a Bancor protokoll natívja. A protokoll egy “hálózati likviditás protokoll amit bármilyen okosszerződés kompatibilis blokkláncra implementálni lehet.”

A Synthetix (SNX) a Synthetix protokoll natív eszköze, ami egy decentralizált szintetikus kibocsátási protokoll. A Synthetic pénzügyi eszközök akkor kerülnek kibocsátásra, mikor a tokentulajdonosok stakelik fedezetként az SNX-üket a Mintr decentralizált alkalmazáson. A protokollon szintetikus fiatpénzeket, kriptovalutákat és árutermékeket lehet kibocsátani.

Kapcsolódó:

(Forrás: Coinbase)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük