Már megvásárolható a Marvel Pókember NFT képregénysorozata

A Marvel Entertainment piacra dobja első „NFT képregényét”: címlapon gyermekkorunk kedvence, a világhírű képregénysorozat szuperhőse, a Pókember.

A Walt Disney tulajdonában álló amerikai képregénykiadó, a Marvel Entertainment már több mint egy hónapja bejelentette, hogy a VeVe nevezetű NFT tokengenerálásra specializálódott startuppal együttműködve még az idén digitális gyűjteményekkel, 3D-s modellekkel és NFT képregényekkel jelentkezik. Most pedig megérkezett a várva várt NFT képregénysorozat legelső része – és nem is akárhogy! A Pókember NFT ugyanis öt variációban érkezik, melyek értéke 40-től 400 dollárig terjed. A gyűjtemény már augusztus 7-től elérhető, és jobb, ha igyekszünk, a kollekciót ugyanis mindössze 32 ezren tudják megvásárolni.

További jó hír, hogy a Marvel Entertainment elnöke, Dan Buckley elmondása szerint ebben a hónapban még több szuperhős NFT-t fognak piacra dobni.

A Pókember az egyik legismertebb szuperhős a Marvel Univerzumban, így nem is lett volna jobb módja annak, hogy beindítsuk a globális digitális gyűjtemények élményét a VeVe-vel. Alig várjuk, hogy a Marvel rajongóinak még izgalmasabbá tegyük az augusztust és az azt követő időt” – nyilatkozta.

David Yu, a Veve társalapítója és vezérigazgatója elárulta, hogy már elég régóta dolgoznak együtt a Marvellel:

Nagyszerű látni, hogy végre beteljesedik a Marvellel való együttműködésünk. Nagyon várjuk, hogy rajongóink kedvenc Marvel szuperhőseit digitális formában, egyedülálló módon kínálhassuk. A Marvel egy nagyszerű partner volt, és már most örülünk, hogy a rajongókkal együtt ünnepelhetjük a ’Marvel hónapot’ a VeVe appon keresztül” – jelentette ki.

NFT-k mindenhol

Ma már szinte meg sem lepődünk, ha egy-egy vállalat, színész, énekes, vagy akár egy sportoló az NFT-kről tesz említést. Nemrégiben például a Coca-Cola is felszállt az NFT-k vonatára, ráadásul az ENSZ is ezen piacteret választotta ki, hogy másokat inspirálja az éghajlatváltozás elleni cselekvésre. No meg aztán jött a Fox Brodcasting Company, mely még májusban partnerségre lépett Dan Harmonnal, a Rick és Morty társszerzőjével, és megalkották a „Krapopolis” inspirálta digitális műalkotásukat. És ne feledkezzünk meg a Marvel egyik legfőbb riválisáról sem, a DC Comics-ról, mely a közelmúltban Batman témájú digitális műalkotásokat dobott piacra. Nem is csoda tehát, hogy az NFT generálási őrület már az Ethereum blokkláncot is felrobbantotta! De vajon mi lesz az NFT világgal a jövőben?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.