Plusz pénzre tehetsz szert, ha tanulsz: fizet a Coinbase a DeFi leckékért

A Coinbase felhasználói most betekintést kaphatnak a DeFi világának egyik legaktívabb ágazatába köszönhetően annak, hogy a Compound hozzá lett adva a Coinbase Earn programhoz.

A Coinbase a mai napon hozzáadta a Compound-ot és a COMP tokent a Coinbase Earn programhoz. A program egy olyan irányított feladatsor, amely megtanítja a felhasználókat arra, hogyan kell profitot elérni, és részt venni a DeFi protokoll decentralizált irányításában.

A Compound felvétele további löketet ad a Coinbase törekvéseinek ahhoz, hogy a DeFi tokenek fogyasztóit bevonzzák. A program már rendelkezik olyan protokollokkal kapcsolatos leckékkel, mint a MakerDAO hitelszolgáltatás, valamint a Kyber Network és a 0x decentralizált tőzsdék.

A Compound lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy kriptovalutát letétbe helyezzenek, hogy kamatot szerezzenek, vagy fedezetként felhasználhassák azt hitelfelvételkor. A Compound volt az egyik első DeFi alkalmazás, amely fejlesztői csoportjának kezéből átadta az irányítást felhasználókból és támogatókból álló közösségének. Ők szavaznak a fejlesztési döntésekről és a protokoll jövőjét befolyásoló egyéb kérdésekről.

A Compound a DeFi protokollcsalád egyik alkalmazása

A Compound csak egy alkalmazás a DeFi vagy decentralizált pénzügy néven ismert protokollcsaládban. A DeFi okos szerződéseknek nevezett automatizált kódot használ olyan pénzügyi folyamatok végrehajtására, amelyeket egyébként egy központi banki kezelne. Mivel a DeFi alkalmazások olyan blokkláncokon futnak, mint az Ethereum, nem lehet őket kikapcsolni, és a decentralizált irányítás azt jelenti, hogy sem egy személy, sem egy csoport nem feltétlenül szabályozza működésüket.

A COMP tokenek a szavazati jog képviseletére szolgálnak a Compound jövőbeli fejlesztését szabályozó döntésekben. Ezek kriptovaluta biztosítékok letétbe helyezésével, valamint a platformon történő kölcsönfelvétellel szerezhetők meg. A DeFi felhasználói több mint 850 millió dollár értékű kriptót tettek a Compoundba, és eddig több mint 5.600 felhasználó vett fel hitelt a platformon keresztül.

A Coinbase Earn program megjutalmazza a felhasználókat a különböző kriptovalutákat bemutató feladatok megtanulásáért és végrehajtásáért. A jutalmat általában a kérdéses projekt natív tokenjében kapják. A Coinbase a legtöbb új, és sok meglévő kriptofelhasználó egyik fő csatornája, így az ösztönzött Earn leckék széles közönség számára megmutathatják a DeFi protokollok erejét. A Coinbase-n 2020 július óta lehet Compound-dal kereskedni.

A COMP órák elvégzéséért járó haszon kevesebb, mint 10 dollár. A valódi értéket ennek az adja, ha megtanuljuk, hogyan bánjunk a DeFi protokollokkal, amelyek forradalmasíthatják a világ pénzkezelésének módját.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük