A Tron dappok már a Samsung App Store-ban is elérhetők

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

A Tron kiterjeszti ökoszisztéma-partnerségét a Samsung Blockchain-re, és ezzel új blokklánc-játékokat kínál a Samsung mobilkészülékeire.

A Tron (TRX) projekt április 27-én jelentette be, hogy a blokkláncára épített alkalmazások elérhetővé válnak a Samsung Galaxy Store-ban.

Bizonyos országokban a Samsung okostelefonok tulajdonosai a Tron decentralizált alkalmazásokat a saját dedikált app store-jukban is megtalálják.

A Tront és tokenjeit a Samsung Blockchain Keystore már korábban is támogatta, ugyanis a privát kulcsokat a saját biztonságos memóriájában tárolja. Ezt az integráció akkor a Bitcoin (BTC) és az Ethereum (ETH) coinokkal együtt jelentették be.

A Samsung Store-ban olyan decentralizált alkalmazások váltak elérhetővé, mint a Blockchain Cuties, a Super Player, a Meerkat Mining és a Timeloop.

Érdemes megjegyezni, hogy a Blockchain Cuties egy többplatformos játék, amelynek a beszámolók szerint több felhasználója van az Ethereumon, bár a Tron blokkláncán több tranzakció kerül végrehajtásra. A Dappradar.com adatai alapján a Super Player eddig egyelőre csak egy Ethereum blokklánc volt elérhető.

A fennmaradó két alkalmazás nincs jelen egyetlen dapp platformon sem. Még ha a lista nem is teljes, az nem világos, hogy milyen kritériumokat kell követni a dappok listázásakor.

A Samsung Galaxy Store egy alternatív alkalmazásbolt a Samsung készülékek számára. Itt a Google Play Áruházban található általános Android-alkalmazások mellett számos testre szabott alkalmazást találhatunk a koreai vállalat mobiljaihoz.

Az információink szerint dappok elérhetők lesznek az Egyesült Államokban, Kanadában, Dél-Koreában, Ausztráliában, a Fülöp-szigeteken, Szingapúrban és “egyes európai országokban” élő Samsung eszközök tulajdonosai számára. Úgy tűnik, hogy az elérhetőség nem egyetemes ezen a piacon. A Tron ugyanis kijelentette, hogy a rendelkezésre állás “szolgáltatónként, piaconként és eszközönként eltérő lehet”.

30%-ot ment a TRON a Bittorrent airdrop bejelentés óta

A Tron dapp ökoszisztémája

A Tront 2019-ben elsősorban a szerencsejáték dappok uralták és a Dappradar rangsora alapján a Tron ökoszisztéma legnagyobb részét továbbra is a szerencsejáték-alkalmazások teszik ki a felhasználók számát tekintve.

Forgalom szempontjából azonban úgy tűnik, hogy a Just alkalmazás a menő, több mint 3,5 millió dollár tranzakciós volumennél tart. A Just egyébként a MakerDAO szinte 1:1 klónja, még ha áttételesen is, mivel a formavilága a márciusban indult Djed-re hasonlít. A kimagasló összeg kevesebb, mint heti 300 felhasználótól származik, ami arra utal, hogy prevalensen TRX mély zsebű játékosok a résztvevők.

Legutóbbi kritika

A Tron meglehetően ellentmondásos projekt a piacon, több lépéssel is kiverte már a biztosítékot a kriptósok körében. Legutóbbi botránya a Steemit Inc., a Steem-projekt mögött álló társaság megvásárlásával volt kapcsolatos, aminek egyenes következménye lett, hogy a Steemit közösség jelentős része otthagyta a hálózatot és a belőle forkolt HIVE-ra ment át.

Egy korábbi Steem validátor szerint Justin Sun megvesztegette a közösséget azért, hogy az ő befolyása alatt álló validátorokat helyezzenek a Steem által delegált proof-of-stake rendszerbe.

premik

Közel 10 éves IT tapasztalattal rendelkezek nagyvállalati fizetési rendszerek és fizetési megoldások fejlesztésében. A kriptók által képviselt érték mellett érdekel a mögöttes technológia is, és nagyon kíváncsi vagyok, hogyan épül egymásra a mainstream és a kriptovaluták világa.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.