Elon Musknak nem jön be az NFT-mánia a Twitteren

Elon Muskot nem nyűgözte le a Twitter legújabb funkciója, egyenesen idegesítőnek nevezte azt.

Úgy tűnik, Elon Musk erősen elveti az NFT-mániába való bekapcsolódást, sőt, inkább kritizálja azt… Musk szokásához híven nem rejtette véka alá véleményét, amikor a napokban egy tweetjében „idegesítőnek” nevezte a Twitter Blue új szenzációját, a színes NFT profilképeket.

A Twitter új, különleges funkciója lehetőséget nyújt az iOS készülékek használói számára, hogy profiljaikat egyedibbé varázsolják a már meglévő tokenjeikkel, miközben semmiféle veszély nem fenyegeti féltve őrzött adataik biztonságát.

A Twitter Blue közzétett egy tutorial videót is, amiben bemutatja, hogyan is működnek a szórakoztató profilképek. A videó szerint a felhasználók kriptotárcáik fiókjaikhoz kapcsolásával kiválaszthatják a számukra legkedvesebb NFT-t és pillanatok alatt beállíthatják azt profilképüknek. Az új funkció használata ugyan csak a Twitter Blue előfizetői számára érhető el (a tagsági díj havi 2,99 dollár), de a profilképek a közösségi háló összes felhasználója számára láthatóak.

Az ismert Dogefather nem rajong az új találmányért, úgy véli, hogy az értékes műszaki erőforrásokat hasznosabban is fel lehetne használni, például több figyelmet szentelhetnének a kriptovaluta csalókra. Mint azt tudjuk, Musk nevét többször is kriptocsalásokhoz használták fel, melyeknek tavaly májusban egyébként lelkes követői is megitták a levét, ami a “Saturday Night Live”-ban való megjelenéséig vezetett.

Az NFT-k egyre növekvő népszerűsége ellenére, Musk még a kriptovaluták mellett áll. A múlt héten bejelentette, a Tesla néhány terméke Dogecoinnal is megvásárolható. A milliárdos véleményét a nem helyettesíthető tokenekről egy 2021 decemberében megosztott tweetje is jól szimbolizálja.

További érdekes cikkeink: