Luxus cuccok bitcoinért – egy új milliomos réteg született

Bár a bitcoin 2009-es indulása utáni években még sokan nem tulajdonítottak különösebb jelentőséget a kriptopénzek értékének, mára ez minden bizonnyal megváltozott. Csak egy év alatt hatszorosára nőtt az árfolyam. Ezzel pedig egy új milliomos réteg is született. 

bitbond bitcoin lending

Tovább bővült Magyarország legnagyobb bitcoin ATM hálózata. Keresd a CoinCash új ATM-eit a Konzolvilág üzleteiben. Kattints a bitcoin ATM-ek listájáért.

Növekszik a kriptopénz felhasználók száma

Ahogy terjed a kriptopénzek népszerűsége a világban úgy válik egyre több üzlet is bitcoin vagy egyéb altcoin elfogadóhellyé. Mi is beszámoltunk már róla, hogy mennyi mindent lehet bitcoinért venni akár Magyarországon is. A bitcoin elfogadóhelyek száma pedig világszerte nő minden szektorban.

Hatszorosára nőtt a bitcoin árfolyama egy év alatt

Egy kutatás szerint akár 10 millió egyéni aktív kriptopénz felhasználó is lehet a rendszerben. Csak az egyik legnagyobb amerikai kriptopénz tőzsdén, a Coinbasen havonta egy millió új számlát regisztrálnak. Így nem csoda, hogy a luxusipar sem maradhatott ki a bitcoin boomból.

Luxus cuccok bitcoinért

Azok a bitcoin tulajdonosok akik kellően korán csatlakoztak a kriptogazdasághoz mára többszörösen megsokszorozhatták a pénzüket. Évekkel ezelőtt vásárolt vagy kibányászott bitcoin ára ma már 10 vagy akár 100-szorosát is érheti, attól függően mikor jutott az ember kriptopénzhez. Ezzel pedig egy teljesen új milliomos réteg kezdi el kinőni magát. Ezek a bitcoin tulajdonosok most már olyan luxuscikkeket engedhetnek meg maguknak, melyről korábban még csak nem is álmodozhattak.

Gyémántok bitcoinértA kriptopénzeket a mögöttük álló technológia miatt kedvelik sokan a luxusiparban. A digitális pénzek segítségével ugyanis könnyen és gyorsan lehet nagyobb összegeket relatív olcsó átutalni.

Műtárgyak – A londoni Dadianni Galéria megnyitotta a lehetőséget a bitcoin és altcoinok elfogadására. A galériában kortárs festők és szobrászok alkotásait lehet megvásárolni természetesen vaskos fontkötegekért vagy ha úgy tetszik kriptopénz byte-okért cserébe.

Ékszerek – Az 1946-ban alapított Reeds az egyik legnagyobb ékszer kereskedési lánc az Egyesült Államokban. Gyémántok, drágakövek és nemesfém ékszerek százai közül válaszhatnak a gazdag bitcoin tulajdonosok.

Vegyél lambot bitcoinértAutók – A luxus autómárkák gyártói is nyitnak lassan a kriptopénzek felé. Ha nem is közvetlenül, de egy kereskedő segítségével mindenki találhat magának megfelelő luxusautót. Legyen az akár Tesla vagy Lamborghini.

Rezidenciák  – Már mi is irtunk róla, hogy Jekatyerinburgban bitcoinért árultak egy lakást tavaly. Bár az a lakás nem számított luxus otthonnak, azért van a piacon miből választani a kriptopénz tulajdonosoknak is. Ezt a Miami házat például 6,5 millió dollárnak megfelelő bitcoinért is meg lehet vásárolni. De van aki csak azon keresett egy millió dollárt, hogy kriptopénzért cserébe adta el a házát.

Amennyiben luxus cuccokat akarunk vásárolni bitcoinért, a Bitpremier oldal minden bizonnyal a segítségünkre lesz. Itt tematikusan lehet kereseni a különböző luxus cikkek között és mindent bitcoinnal lehet kifizetni. Az oldalon keresztül kelt el a híres rapper, Notorius BIG egyik festménye is. Majdnem 3 bitcoint keresett egyik képével, ugyanis minő meglepetés, a rapper szabadidejében festeget.

Zs

“Right now Bitcoin feels like the Internet before the browser.” - Wences Casares

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.