Most pár bitcoinért balatoni nyaralót vehetsz!

Mindig is a Balaton-felvidéken képzelted el ahogy egy pohár badacsonyi bort kortyolgatva nézed a naplementét? Az álmod mindössze pár bitcoinért cserébe most valóra válhat!

Magyar viszonylatban ritkaságszámba menő ingatlanhirdetéssel találkozunk.

Egy balatonfelvidéki házat hirdetnek a Szent György-hegyen. A két épületrészből, összesen 3 szobából álló ház nagyobb család vagy társaságok számára is ideális, írja a hirdető az eladó ingatlanról készült honlapon.

Az izgalmas a hirdetésben, hogy az eladó bitcoint is elfogad fizetségképpen. Pontosabban a napi aktuális EUR/BTC árfolyamon váltva a 80 ezer eurós vételárat a vevő bitcoinban is utalhatja. Mai árfolyamon váltva ez kevesebb, mint 10 BTC-t jelent.

Az alábbi videóban minden fontos részletet megtudhattok az eladó házról.

Reméljük egyre gyakrabban fogunk hasonló ingatlanhirdetésbe botlani, ahol bitcoinért cserébe lehet házat vagy lakást venni Magyarországon is. Sőt, egyszer már volt rá példa, hogy egy Olvasónk a termőföldjét igyekezett bitcoinért értékesíteni.

A nemzetközi viszonylatban mindenesetre már egyáltalán nem ritka, hogy kriptopénzért cserélnek gazdát házak. Vehetsz lakást JekatyerinburgbanAngliában egy átalakított templomot vagy akár dubaji luxus apartmanokat is. Igen jó befektetés is lehet, ha valaki bitcoinnal vásárol ingatlant. Az Egyesült Államokban 2017 elején egy vevő például 1.3 millió dollárt keresett az árfolyam változásból, mert annak idején bitcoinból egyenlítette az ingatlan vételárát.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.