5 ígéretes kriptobefektetés, ausztrál rémálom… Ezek voltak a januári kedvencek

Eltelt 2022 első hónapja, és mi most is rengeteg érdekes cikket hoztunk el Nektek! Ha netán lemaradtatok volna a legizgalmasabb témákról, most elolvashatjátok őket. Íme január legnépszerűbb cikkei! Megnyitáshoz kattintsatok a képekre!

1.Üdv Ausztráliában: a reptéri határőrök elveszik az utasok mobiljait és jelszavait

Ausztrália a héten újabb vitába keveredett, miután az érkező utasok azt állították, hogy a repülőtéren arra kényszerítették őket, hogy átadják telefonjaikat és jelszavaikat a határőröknek.

Ausztráliában urasok

2.Hétfőn elhunyt Igor Bogdanoff is

72 éves korában, hat nappal szeretett testvére halála után hétfőn Igor Bogdanoff is elhunyt feltételezhetően a koronavírus fertőzés miatt kialakult komplikációk miatt. Igor ikertestvérével együtt került kórházba december 15-én koronavírus tünetekkel. Grichka, a fiatalabb fivér állapota gyorsan romlott és december 28-án a párizsi intézmény intenzív osztályán hunyt el.elhunyt igor bogdanoff

3.A józan ész halála: Ausztriában a síelőknek kint a szabadban is maszkot kell hordaniuk

Ausztria új pandémia-rendelkezése értelmében a síelőknek maszkot kell viselniük még a szabadban is. Itt egy újabb józan észt mellőző szigorítás a szomszédból, ami túl megy az épelműség határán.

A józan ész halála: Ausztriában a sielőknek kint a szabadban is maszkot kell hordaniuk

 

4.5 kriptovaluta befektetés, amire érdemes lehet figyelni 2022-ben

Bár a millió meg egy új kriptoprojekt közül nehéz meghatározni, hogy melyik előtt áll igazán fényes jövő, azért néhány kriptovaluta már az előző években felvillantotta a benne rejlő potenciált. 2022 elején most öt olyan kriptovaluta befektetés sorát hoztuk el, melyek már tavaly is jól teljesítettek – az idei év azonban még ennél is erősebb lehet számukra.

5 kriptovalua befektetés

 

5.700 millió dollárnyi pozíciót ütöttek ki a kriptopénz piacról hajnalban – itt a kriptopiaci összeomlás?

A mai hajnali árzuhanás eddig mintegy 50 milliárd dolláros csökkenést jelent a teljes kriptopiacon. Itt a kriptopiaci összeomlás?

6. Egy ismeretlen bitcoin bálna bevásárolt s a világ egyik legnagyobbjává vált

Egy ismeretlen kilétű bitcoin bálna az elmúlt napokban rendkívül nagy mennyiségben vásárolt BTC-t, amivel meglehetősen sok ember figyelmét felkeltette. Az idegennek a “buy the dip” (vagyis vásárolj alacsonyan) stratégiát bevetve sikerült felülkerekednie többek között a MicroStrategy-n is. A vállalat ezt megelőzően az előkelő harmadik helyet tudhatta magáénak a bálnák képzeletbeli ranglistáján, azonban búcsút kellett intenie a címnek. A semmiből előbukkanó rejtélyes egyénnek összejött a lehetetlen – meglepte a már sokat látott kriptovilágot, ami valljuk be, nem rossz teljesítmény.

bitcoin bálna

7. A Föld a tömeges kihalás hatodik hulláma előtt áll

Erhlich brit professzor számára nem kétséges: a Föld a hatodik tömeges kihalási hullám küszöbén áll.

tömeges kihalás

8. A Binance-vezér újévi üzenetben figyelmeztette a felhasználókat

A Binance-t, a világ legnagyobb kriptotőzsdéjét minden kriptokereskedő árgus szemekkel figyeli, hiszen meghatározó szereplője a kriptökoszisztémának. CZ, a Binance feje most a Twitteren, újévi videójában megosztott néhány gondolatot a felhasználókkal.

Binance-vezér

9. Miket jósol a Bitcoin árfolyam elemzés az új év első heteire

A Bitcoin belépése az új évbe mindig egy nagyon várt esemény, és gyakran meglepő fordulatokat is produkál a Bitcoin az új év első napjaiban.

Bitcoin árfolyam elemzés

10. A Bloomberg szerint a bitcoin és ethereum ára rövidesen visszapattan

Kétségtelen, hogy a bitcoin és az ethereum önmagukban is komoly piaci tényezőnek számítanak, azaz az ő árfolyamaik mozgása a piac egészére nagy hatással van. Az elmúlt egy napban mindkét kriptovaluta hatalmasat zuhant, a cikk írásakor már csak 35500 dollár körül van egy BTC ára. Pontosan ezen trend miatt gondolják sokan, hogy a jelenlegi lefelé tartó piaci mozgás állandósulni fog és “medve-hangulatú” piac veszi kezdetét. Viszont nem mindenki ért egyet ezzel a gondolatmenettel.

Bloomberg elemző