Az Okcoin integrálódik a Polygonhoz a gas díjak csökkentése érdekében

Az Okcoin kriptovaluta tőzsde egyesült államokbeli egysége integrálódott az Ethereum második rétegű skálázási projektjéhez, a Polygonhoz. Ezzel a céljuk, hogy a felhasználók az Ethereum tárcájuk használata nélkül közvetlenül hozzáférhessenek a decentralizált pénzügyi (DeFi) ökoszisztémához.

Az integráció célja, hogy lehetővé tegyék a felhasználók számára, hogy elkerüljék az egekbe szálló gas díjakat az Ethereum hálózaton. A díjak olyan magasak már, hogy néhány kisebb játékost ki is taszítottak a növekvő DeFi térből.

A felhasználók most az Okcoin tárcájukból kivehetik a 13 rendelkezésre álló ERC-20 eszköz bármelyikét (beleértve az ETH-t (-7,05%), az UNI-t (-8,73%), az USDT-t (+ 0,04%), a LINK-t (-11,84%), a COMP-t és sok mást), és áttehetik a Polygon mellékláncára. Ennek során a felhasználók akár 25%-ot is megtakaríthatnak a gas díjakon. Ezt úgy érik el, hogy már nem kell eszközeiket kivenni a tőzsdéről, áttenni egy Ethereum tárcába, majd onnan a Polygon-ba. Ez a lépés két tranzakciós díjat számítana fel a token bridge használatáért.

“A Polygon eddig nagyon jó megoldásnak tűnik mint működő alternatíva az Ethereum méretezési problémáira. Egyúttal átvette a vezetést az Ethereum skálázásában.” – nyilatkozta az Okcoin igazgatója, Jason Lau. „A projektek és a felhasználók is nagyon várják, hogy kihasználják a Polygon nyújtott előnyöket a sokkal gyorsabb és olcsóbb ERC tranzakciók révén. Látható, hogy az eszközök és a tranzakciók is drámai módon növekednek az év eleje óta. Az olyan projektek, mint az Aave, a Sushiswap, a Balancer és a 1inch is rendelkezik Polygon integrációval rendelkeznek, így a hálózaton keresztül szabad áramlás folyik.”

OKcoin Polygon

Az OKcoin-Polygon integráció előnyei

Lau szerint ez az integráció gyorsabbá teszi az eszközök bejutását a Polygonba, és lehetővé teszi az egy kattintással történő visszavonást is. A tranzakciók azért is olcsóbbak, mert a felhasználók kihagyhatják saját tárcájukat, és az eszközöket közvetlenül a Polygonba helyezhetik át.

A felhasználói élmény is korszerűbb, az Okcoin kezeli az alapréteg és a 2. réteg közötti eszközök áthidalásának összetettségét.

Lau rámutatott, hogy a magas gas díjakat az Ethereum saját növekvő népszerűsége okozza. Szerinte a Polygon az egyik legfontosabb szereplő, aki segíti a hálózat skálázását. Úgy véli, hogy az Okcoin Polygonnal való integrációja megkönnyíti a 2. rétegű DeFi-alkalmazásokhoz való hozzáférést, olyan kényelmes fizetési megoldásokkal, mint a bankkártya, hitelkártya, és Apple Pay.

A következő lépések magukba foglalják a felhasználók számára a Polygon ökoszisztémához való nyílt hozzáférés biztosítását a yield farming terén. Ez lényegében lehetővé tenné a felhasználók számára, hogy például a Sushiswapon gazdálkodjanak közvetlenül az Okcoinon keresztül, hasonlóan a jelenlegi Okcoin Earn funkcióhoz. Az Earn szolgáltatással az Okcoin fedezi a gas díjakat, és a felhasználók leköthetnek stabil eszközöket a DeFi likviditási protokollokba. Itt százalékos éves hozamot szerezhetnek olyan protokollokból, mint a Curve, a Yearn.Finance és a Compound.

A Polygon integrációval a felhasználók megkerülhetik azt a folyamatot, amikor pénzt kell befizetniük az ETH tárcájukba, majd átutalni az Ethereumról a Polygonra. Amennyiben be is akarnák fektetni, akkor még át kell menniük pl. a Sushiswap vagy a Curve oldalára, ahol hozam reményében befektethetik. De ez szükségtelen lesz a jövőben, mert mindent meg lehet egyszerre tenni az Okcoin platformról.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük