Észak-koreai rémálom, emberi akkumulátor, Musk bitcoin bioja – Ezek voltak a februári kedvenceitek

Véget ért 2021 második hónapja is, amelyben ismét rengeteg érdekes témáról írtunk Nektek. Ha esetleg lemaradtál volna valamiről, olvasd el február legnépszerűbb cikkeit! Megnyitáshoz kattints a képre!

1. Észak-koreai rémálom – first lady a nyilvánosság elől elzárva

Kim Dzsong Un feleségénél talán nem is lehetne hányattatottabb sorsú first lady-t találni, hiszen borzalmasan szigorú és középkori szabályokat kell követnie Észak-Korea első asszonyának. Ismerve a férjét valakit ez meglepett?!

Észak-Korea first lady

2. Rejtélyes fegyverrel tettek harcképtelenné egy tankot Szíriában

Február 12-én egy titokzatos fegyverrel tették harcképtelenné a Szíriai Arab Hadsereg (SAA) harckocsiját Idlíbtől délre.

tank török Szíria

3. Az emberből egy élő akkumulátor lesz – megvalósulni látszik a Mátrix

“Az emberi test több bioáramot termel, mint egy 120 voltos akkumulátor és több mint 25 ezer egységnyi hőenergiát… A mátrix egy számítógéppel generált álomvilág, feladata ellenőrzés alatt tartani minket, hogy az emberből végül majd ez legyen… [Duracell elem]”

emberi akkumulátor

4. Sebestyén Balázs az Ethereumról beszélt ma reggel

Sebestyén Balázs szerint tovább nő majd az Ethereum értéke. Sebestyén Balázs abban bízott a műsorban, hogy a mostani megjegyzése okán majd hirtelen 20%-ot fog emelkedni majd az árfolyam. Musknak is elég volt megváltoztatnia a Twitter-bióját, hogy az egekbe lőjön ki egy időre a BTC-árfolyama.

Balázsék

5. Viszlát dízel! A világ legnagyobb dízelmotor-gyára elektromosra állt át

A Tremery Stellantis gyára 2025-ben 900 000 elektromos motort fog gyártani. A világ legnagyobb dízelmotor-gyára elköszönt a dízelmotoroktól.

Dízelmotor elektromos motor

6. TOP 50 legértékesebb kriptovaluta egy-egy mondatban összefoglalva

A Reddit cég önkéntes tartalomgyártói nem restek néha-néhány gyöngyszemet is feltölteni. Történt ez egy nappal ezelőtt is u/Layneeeee-vel, aki igyekezett tömören, lehetőleg egy mondatban összefoglalni a TOP 50 legmagasabb piaci értékű kriptovaluta értelmét, célját és jelentőségét.

szerb kriptotörvény

7. Oroszországban egy ismeretlen 20 000 bitcoin bányászgépet szerzett be

Oroszországban egy ismeretlen megrendelő 20 000 bitcoin bányászgépet rakott össze a BitRiver egyik szibériai helyszínén.

Oroszország bányászgépek

8. Bill Gates műhússal mentené meg a Földet, ő lehet az új Superman

Bill Gates, a Microsoft alapítója mentheti meg a Földet a kipusztulástól, mivel folyamatosan drasztikus és „alapvető” változásokat hajt végre a gazdaságban. Szén-dioxid-kibocsátás megállítása, műhúsok mindenek felett, szél- és napenergia felhasználása… Vajon mindezt a világért, vagy az „emberiséggel kapcsolatos beteges terveiért” teszi a milliárdos?

Bill Gates

9. Musk bitcoinra módosította a Twitter profil képét – találd ki mit csinált az árfolyam?!

Újabb momentummal biztosította Elon Musk a bitcoin közösséget a támogatásáról.

elon musk bitcoin

10. Aggályok a Pi Network működésével kapcsolatban

A felhasználóknak nem sok haszna van az appból, az app viszont adatokat gyűjt. Kérdéses, hogy az app valaha is valódi értéket fog teremteni.

Pi Network

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük