SnapEx, egy új nyomulós kriptokereskedési platform a láthatáron

  • 2
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

A SnapEx, egy globális szolgáltatás orientált kriptovaluta kereskedési platform, amit úgy terveztek, hogy mind az általános, mind pedig a tapasztalt kereskedők egyaránt hatékonyan tudják használni.

Az elmúlt időszakban nagyot nőtt ennek az új kereskedési platformnak a népszerűsége köszönhetően az alacsony kereskedési díjainak (mindössze 0.1%), és a könnyen használható felhasználói felületének. Ebben a cikkben ezt a platformot kíséreljük meg bemutatni.

A SnapEX kereskedési platform

A SnapEx egy kriptomargin kereskedési platform, amit 2018-ban alapítottak, és Szingapúrban van a székhelye.

Széles szolgáltatáskínálattal rendelkezik, sokféle kriptoeszköz derivatíva szerződéseket fed le, amikkel akár 100-szoros tőkeáttétellel is lehet kereskedni. Ez lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy méretes profitot szedjenek össze attól függetlenül, hogy a kriptovaluta piac milyen irányba mozdul el, és a hosszú távú vagy rövid távú piaci pozíciókat vesz fel a kereskedő.
Mindegy hogy bikapiaci, medvepiaci mozgások jellemzik az adott időszakot, a SnapEx széles eszköztárral ruházza fel a kereskedőket, amik által a sikerfaktor magas, a kockázatot pedig alacsony szinten lehet tartani.

A platform az elmúlt időszakban radikálisan csökkentette a kereskedési díjait az összes eszköztípusra vonatkozóan, amik listázva vannak az oldalon. A díj ma már egységesen 0.1%, ami így sokkal nagyobb profitot hagy a kereskedők zsebében.
A napi használatot csak könnyíti a most frissült és megújult weboldal kinézete. Egy új blog szekció és nyereményoldal is hozzá lett adva a platformhoz, aminek használatával a felhasználók még USDT-t is szerezhetnek.

A SnapEx ezen felül még lehetőséget kínál arra is, hogy a felhasználók továbbcsökkentsék a díjaikat azáltal, hogy SNAP pontokat gyűjtenek és váltsanak be, ami aztán USDT-ben manifesztálódik. SNAP pontokkal jutalmazzák a felhasználókat, ha naponta bejelentkeznek, kereskednek vagy egyéb tevékenységeket végeznek.
Minden megszerzett USDT-t felhasználhatnak marginkereskedésre is 100-szoros tőkeáttétellel, vagy ki is lehet helyezni azokat egy külső tárcába.

Más platformokkal ellentétben ezek a SNAP tokenek tehát nem kriptotokeneknek nyilvánulnak, ezek egyszerűen jutalompontok, amiket ösztönzőként kapnak a felhasználók.

snapex

Befizetések és kifizetések

A minimum befizetés, amivel el lehet kezdeni a kereskedést, az 5 USDT a SnapEx-en. Minden be- és kifizetés a platformon valós időben jóváíródik és teljes körűen átláthatóan kezelik.

A kriptovalutákat külső kriptotárca címről direktben is át lehet helyezni, de a hitel- és bankkártyákat is fel lehet használni direktben a kriptók vásárlására. Néhány országban a SnapEx még OTC vásárlási szolgáltatásokat is kínál.

A SnapEx támogatja a direkt BTC, ETH és az USDT befizetéseket. Azonban minden befizetett kriptó azonnal átváltódik USDT-re, és csak azzal lehet kereskedni. Ugyanis az USDT az alapvaluta a SnapEx-en a kereskedési pároknak. A SnapEx tárcákban tárolt USDT-t bármikor ki lehet utalni egy külső tárcába.

A SnapEx a legnépszerűbb kriptoeszközökhöz kínál szerződéses opciókat, a kereskedési pár azonban minden esetben az USDT. Ez az átváltási árfolyamnál és a kriptók árazásnál nagyobb paritást biztosít a dollárral szemben, de az USDT-nek köszönhetően még nagyobb flexibilitással végezhető a kereskedés mint a fiatpénzek esetében.
Az összes kereskedési párossal rugalmas tőkeáttétellel lehet kereskedni attól függően, hogy milyen a kockázati hajlam és az izgalomkeresés, a tőkeáttétel 10-szeres, 25-szoros, 50-szoros és 100-szoros is lehet a long és short pozíciók esetében. A minimum margin követelmény 5 USDT, a maximális pedig 20 ezer USDT.

A kriptoeszközök USDT párosítása lehet a következő kriptókkal:

Szabályozás és támogatott országok

A gyors növekedés és kiemelkedő kamatlábak ellenére a kriptovaluta piac még mindig szabályozatlan. De ennek ellenére kriptoderivatíva platformok is próbálnak megfelelni a globális szabályozói követelményeknek, és ők is megbecsült tagjai szeretnének lenni a pénzügyi közösségnek.
Ennek megfelelően a SnapEx platformon nem kereskedhetnek USA, Hong Kong, Szingapúr, Malajzia és Kína állampolgárai. De ezeken az ország kívül a SnapEx 36 országban még is jelen van, Európában a németek, lengyelek, ukránok, oroszok, franciák, csehek és finnek kereskedhetnek a platformon ezidáig.

SnapEx közössége

Egy megbízható és transzparens platform mögött mindig van egy erős közösség is, és jelen van a közösségi médiaplatformokon.
Ezek a megállapítások igazak a SnapEx-re is, érdekes tartalmakat kínálnak a Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin és YouTube csatornákon is.

Ezeken kívül a platformnak nagyon aktív a közössége a Telegramon is. Az adminok éjjel-nappal elérhetők a hét minden napján, és igyekeznek megoldani minden felmerülő problémát.

sanpex

Ajánlási program

A SnapEx-nek nagyon jó ajánlási programja van, aminek keretében 50%-os komissziót is el lehet érni direkt ajánlások esetében. Ehhez jön még hozzá 10% indirekt ajánlások esetén, amiket az első ajánlott csoport behozott tagjai után lehet megkapni.

Exkluzív ajánlatokat kínál a platform influencereknek, bloggereknek és YouTube csatornáknak is, akik különféle kreatív formában tudják népszerűsíteni a platformot. Az elérhető adatok alapján a SnapEx felhasználók, akik csatlakoztak az ajánlási programhoz összesen már 350 ezer dollárnyi USDT tokent szereztek a fennállás óta. Az ajánlási programban vannak olyan felhasználók, akik egyedül 125 ezer USDT is összegyűjtöttek, ami jelzi, hogy mennyire lukratív lehet egy ilyen program.

Konklúzió: Megéri használni a SnapEx-et?

Jó kriptovaluta derivatív platformot találni, ami alacsony díjakkal és akár 100-szoros tőkeáttétellel is dolgozik, olyan ritka, mint a gyémánt.
Ezt csak tetőzi, ha még bőkezű ajánlási programot is kínál a platform. A SnapEx felhasználók akár 100 USDT értékű SNAP pontot is kaphatnak akár egy egyszerű feladat elvégzésért is. Ezeket a pontokat aztán fel lehet használni a kereskedési díjak további csökkentése érdekében. Emellett a SnapEx nagyon egyedi kereskedési eszközöket is kínál, ahol a minimum belépési pont 5 USDT, amellett, hogy nincs regisztrációs díja sem a platformra való feliratkozásnak.

premik

Közel 10 éves IT tapasztalattal rendelkezek nagyvállalati fizetési rendszerek és fizetési megoldások fejlesztésében. A kriptók által képviselt érték mellett érdekel a mögöttes technológia is, és nagyon kíváncsi vagyok, hogyan épül egymásra a mainstream és a kriptovaluták világa.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.