Legendás Wall Street-i alapkezelő is fényes jövőt jósol a bitcoinnak

A Wall Street legendája, Bill Miller szerint sem szabadna lemaradni a bitcoin vonatról. A Miller Value Partners befektetési legendája és társalapítója úgy véli, hogy a bitcoin egy felülteljesítő eszköz.

A CNBC-nek adott interjújában a hosszú távú befektetésekre koncentráló alapkezelő cég ügyvezetője arra mutatott rá, hogy a bitcoin iránti kereslet már jelentősen meghaladja a rendelkezésre álló kínálatot.

A bitcoin története nagyon egyszerű, ez csak kereslet és kínálat. A bitcoin kínálata évente körülbelül 2,5%-kal növekszik, a kereslete viszont ennél gyorsabban.

Bár Miller arra számít, hogy a bitcoin továbbra is marad, viszont sikerül megtartani a vezető kriptovaluta szerepét.

Nagyon ingatag, de azt gondolom, hogy az ereje napról napra egyre nagyobb lesz. Úgy vélem, hogy a bitcoin nullára esésének kockázata sokkal, de sokkal alacsonyabb most, mint korábban volt.”

Az elmúlt hónapokban olyan tőzsdén jegyzett vállalatok nyergeltek át a bitcoinra és fektettek több millió dollárt a kriptovaluták királyába, mint a MicroStrategy és a Square. Eközben a PayPal pénzügyi szolgáltató is csatlakozott a kriptoszektorhoz és bejelentette, hogy támogatja a bitcoin és más nagyobb kriptovaluta vételét és eladását a platformján keresztül. Miller arra számít, hogy folytatódik ez a tendencia és egyre több nagyhal lép a kriptovaluta térbe.

“Úgy gondolom, hogy a jövőben minden nagyobb bank, befektetési bank, vagyonosabb vállalat rendelkezik majd bitcoinnal.”

További érdekes cikkeink:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.